Kamuda Etik Davranış Eğitimi

Kamuda Etik Davranış Eğitimi

UKSEEDER Başkanı Dr. Murat Yıldız, Ankara Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Hizmet İçi Eğitim ve Vizyon Eğitimleri Kapsamında “Kamuda Etik Davranış Eğitimi” için, 14 Mayıs Salı günü kurum personeli ile bir araya geldi.

Etik ve Etki Derecelendirme Derneği Başkanı Dr. Murat Yıldız, “Kamuda Etik Davranış ana başlığıyla gerçekleştirilen eğitimde, etiğin hayatımızdaki güncel algısını, doğru ve yanlış arasındaki gri bölgenin kurallar dizinine dönüşmesini, “İyi Şeylerin Etik Eleştirisi” alt başlığıyla, Ankara Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü personeline sundu.

Dr. Murat Yıldız, iyi eylemlerin ve heyecan verici amaçların bir araya gelmesiyle oluşan yeni gri dünyanın, ardımızda bıraktığımız kalıcı bir toz bulutuna dönüşebildiğinden ve çözüm isteyen yeni yerlere sürüklendiğine ve tam da burada etiğin berraklaştıran yönüne dikkati çekti.

Ankara Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hayrettin İpekoğlu da, bu eğitimin içerik olarak değerine vurgu yaparken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşları ile karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımının, topluma sunulacak katkıları geliştireceğine olan inancını dile getirdi.